Göran Hägglund och fablerna

11 08 2010

Visst är vi många som tycker att Göran Hägglund och Kristdemokraterna väldigt länge svävat bland Fablernas värld, men nu verkar även dom själva ha insett detta! Deras valkampanj går ut på att Göran Hägglund står ansikte mot ansikte med ett djur som då ska representera en fabel.

T.ex :

Buffeln ser sig själv som viktigare än sin omgivning
och tränger sig gärna före i alla sammanhang.
Buffeln bryr sig inte om att andra drabbas så
länge den själv tar sig fram.
Buffelns motto: ”Störst går först.”
Jag tycker det är bra att dom valt att inkludera fabler i sin tankeverksamhet även utåt, jag menar Hägglund menar att det
i Malmö skulle finnas muslimer som är så vänstervridna och mäktiga att Ilmar Reepalu inte skulle våga gå emot dem. Detta säger då han som ska värna den lilla människan och försöker framstå som den med en moralisk höggrund. Men om man tänker efter, så är det precis samma argument som både Sverige ”Demokraterna” och andra främlingsfientliga partier använt om situationen i Malmö….
Hägglund som i egenskap av just den gode kristne, fick posten som Socialminister. Har han då spelat den barmhärtige samariten? Snarare tvärtom!
Det som präglat Hägglunds tid som Socialminister har vart ökad arbetsbörda för de anställda till lika lön samtidigt som man populistiskt pratat om att ge de gamla egna val.
Låt Hägglund jobba två månader med senildementa och låt han sedan omvärdera sin politik…
Nåväl, Oavsett vem som vinner valet så kan man ju alltid hoppas att KD åker ur, det skulle vara bra för Sverige. Sedan skadar det inte om Centern åker ur heller, Maud Olofsson kan inte ens med Centerns alla miljarder få folk att förstå deras ”politik”… och Sverige ”demokraterna” skulle de komma in i Riksdagen skulle det vara en större skandal än när Ny ”Demokrati” kom in. Jag såg någon undersökning på Facebook där 100.000 hade röstat och SD hade 19%…. Oavsett dess legimitet, så är det skrämmande att det finns så många människor som skulle rösta på dom…
Nåväl!
Träning och sedan städning!
Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: